CV-granskning

Det är inte alltid lätt att samla sina styrkor och erfarenheter i en ansökan som sticker ut i mängden. För att hjälpa dig erbjuder vi dig som är medlem gratis granskning av ditt CV och/eller ansökningsbrev.

Vi har olika typer av CV-granskning beroende på var du befinner dig i din karriär – student, yrkesverksam eller chef/vd. Du får skriftlig återkoppling via e-post med synpunkter på struktur, rubriker, innehåll och språk.

Innan du skickar in ditt underlag för granskning är det bra att titta på de tips vi har på webben om hur du kan skriva både CV och personligt brev. I ditt medlemskap ingår en granskning per kalenderår, så lägg lite tid på att arbeta igenom din text innan du skickar in den.

Granskningen görs av vår partner Newstart som är ett av Sveriges ledande karriärutvecklingsföretag. Deras coacher är certifierade och tränade i personlig marknadsföring och CV-skrivning.


CV-granskning för dig som är studentmedlem

Du kan välja att få ditt CV, personliga brev och/eller LinkedIn-profil granskat på svenska eller engelska. Oavsett vad du väljer att få granskat får du som studentmedlem svar inom två arbetsdagar.

Gå vidare för att boka granskning (kräver inlogg)


CV-granskning för dig som är ordinarie medlem

Du som är yrkesverksam medlem får återkoppling inom sju arbetsdagar. Ett exempel: Skickar du in ditt CV på en måndag, så får du svar senast onsdag veckan därpå under förutsättning att det inte är några extra helgdagar däremellan. Du kan välja att få ditt CV och/eller personliga brev granskat på svenska eller engelska.

Gå vidare för att boka granskning (kräver inlogg)


CV-granskning för dig som är högre chef eller vd

För dig som är högre chef (har andra chefer under dig) eller vd så kommer ditt CV och/eller personliga brev granskas av en executive CV-coach hos Newstart. Dessa coacher har själva arbetat som chefer och har lång erfarenhet från både coachning och rekrytering av just chefer. Du kan välja att få ditt CV och/eller brev granskat på svenska eller engelska.

Gå vidare för att boka Executive CV-granskning (kräver inlogg)